Örtülü İlkokulu
ÖRTÜLÜ KÖYÜ ÖRTÜLÜ KÜME EVLERİ NO 150 DOĞUBAYAZIT / AĞRI

VİZYON

Her nekadar ücra köşelerde öğretmelik mesleğimizi geçekleştirsekte öğrencilerimiz için elimizden herşeyi yapmak ve onları devletimize ,milletimize hayırlı insanlar olarak yetiştirmektir görevimiz.

MİSYON

MİSYONUMUZ; TÜRK MİLLİ EĞİTİM AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ BİLGİ VE BECERİLERİ KAZANMIŞ TOPLUMA UYUMLU ÜRETKEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR. İNANIYORUZ Kİ… ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMESİ İLK ÖNCELİKTİR. İNANIYORUZ Kİ… ÖĞRENCİLER BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZIN ODAK NOKTASIDIR VE AMAÇLARIMIZA TEMEL OLUŞTURUR. İNANIYORUZ Kİ… BİZ BİRBİRİMİZİ ÖĞRENCİLERİN, VELİLERİN VE TOPLUMUN SÜREKLİ GELİŞEN BEKLENTİLERİNE AYAK UYDURACAK ŞEKİLDE GELİŞTİRMEK İÇİN YÜREKLENDİRİYORUZ. İNANIYORUZ Kİ… BİZ HEPİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISINI ARTIRMAK İÇİN KARŞILIKLI OLARAK SORUMLULUK ALIR VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIRIZ. İNANIYORUZ Kİ… BİZ BİRBİRİMİZİ , KENDİMİZİ VE ÖĞRENCİMİZİ BİR BİREY OLARAK GÖRÜR ONLARA SAYGI DUYAR ONLARI KORUYUP, GÖZETTİRİRİZ. İNANIYORUZ Kİ… BİZ FARKLIYIZ. YETENEKLİ, ENERJİK,ÇOŞKULU VE ÜRETKENİZ.

2011 yılı ayın okulu
Öğretim Şekli :normal öğretim

normal öğretim

Kömür Sobası

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Ulaşım servis ile sağlanmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

Okulumuz ilçe merkezine 23 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köy yaşam koşulları yönünden ekonomik olarak elverişli olmadığı için göçler vermektedir.